|
|
|||
|
|||
|
Ar cam fi cazul sa faci acest lucru. Un club de lupta (arte martiale) e un mediu concurential in care inveti si exersezi o multime de abilitati. Cauta o sala de box gratuita dupa care fa si putin body building cu contractii in regim de viteza. Forta loviturilor tale va rezulta din masa (corpul tau) X (ori) acceleratie. Cu sacul sau alte materiale ajutatoare nu faci mare lucru decat in competitii, unde accentul cade pe anduranta. In strada o lupta se decide in maximum 1 minut. Deci nu e cazul de maraton energetic. Cel mai bun antrenament de lupta e cel cu partener. Trebuie sa inveti sa lovesti tinte in miscare si noncooperante. Materialele ajutatoare (sac, makiwara etc) au rolul lor benefic dar nu-ti formeaza reflexele si precizia necesare pentru ca castiga o lupta in strada. Deci in linii mari cauta un club se box sau kickbox gratis sau cu taxa minima si pune accent pe lupta cu partener.
Last edited by Shiro; 05-05-2010 at 04:27 PM. |
|
|
|||
|
|||
|
Mentionez ca sunt si intr-un oras unde nu este decat o sala de TKD si e plina parca ( si costa) ...dar multumesc pentru sfat ,cand o sa am sansa si sper ca o sa o am cat mai curand (desi stiu ca nu o sa o am) o sa ma inscriu la un club de lupte .
In legatura cu reflexe,as putea sa-mi rog un prieten sa incerce sa ma loveasca si eu sa blochez ,cand ma duc sa alerg apoi sa ma loveasca cand nu sunt atent ,si sa ma loveasca in burta cand fac abdomene (nare legatura cu reflexele stiu ) . |
|
|
|||
|
|||
|
^
stiu ca nu suna bine dar asta e cam tot ce pot face pe moment . |
|
|
|||
|
|||
|
Orice faci antrenandu-te cat mai real are rezultate si "suna bine",succes!
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc pentru ajutor tuturor
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ai aflat pe propria piele ca in realitate cine loveste primul (si nimereste) are sanse mai mari sa cistige lupta, mai ales daca loveste prin surprindere la fata. Dupa un pumn in nas nu ai cum sa mai nimeresti o lovitura de picior. Pe viitor daca mai ai de a face cu acelasi individ loveste tu primul, imediat (prin surprindere daca poti), la nas sau barbie. In ce oriveste faza cu laudatul, poti sa te lauzi ca de fapt tu l-ai batut pe el, trebuie doar sa ai gura mai mare. |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar nu vreau sa ma laud , e un lucru foarte josnic ....totusi da ,ar fi trebuit sa lovesc primul dar nu am lovit...ah .
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
| Display Modes | |
|
|